09-05-14 En helt vanlig dag

Hejsan. Sitter hemma idag igen, känner mig ganska värdelös att jag inte är i skolan men idag ska jag iallafall göra lite nytta här hemma. Jag tänkte sätta mig och kolla igenom turismen och göra lite instuderingsfrågor.
Just nu har vi en främmande man i vårt kök som ska laga lamporna till vår fläkt som gick sönder för några veckor sedan. Tisha är helt bestört att hon inte får leka med honom. Hon vill ju bli kompis med alla som kommer in hit. Kan ju inte vara lätt för en vakthund att inte få inspektera alla som kliver på, så jag ligger och kelar med henne nu i hopp om att hon kan lugna ned sig en smula.
Min kära moder fyllde år igår så vi åkte hem till henne (pinsamt nog utan en present. shame on us) och såklart passade vi allihopa, inklusive vovven, att vara hungriga när vi kom dit. Vi fick pannbiff med pappas jättegoda potatismos och sen hade mamma gjort någon äpplestrudel till efterrätt. Tisha åt upp stackars Misses mat och sen hoppade hon över till grannhunden Maja och lekte.
Zoran jobbar nu och kommer väl hem runt femtiden så får väl sysselsätta mig med något i väntan på att han kommer hem. Att göra idag lista; åka och köpa något till mamma, göra turism, städa lägenheten, ringa till mvc och boka tid till min barnmorska i samband med ultraljudet 2/6 samt köpa blommor.

Skulle egentligen träffat Therese & Nellie idag, men hon hade dubbelbokat sig. Vi får försöka ses på söndag istället :] Måste bara påpeka att Thereses lilla flicka är bedårande. Gå in och beskåda gullungen på Nelliebellibus.blogg.se :)

Nu ska fläktmannen gå, jag får säga adjö! Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0