09-06-25 Myskväll med Hannorna

Hej igen. Nu sitter jag hemma medan Zoran sover och det gör slöfocken Tisha också. Vill bara stolt meddela att gårdagens övningskörningslektion med mammsen gick skitbra! Jag körde hem ifrån flygstaden och vi övade vänster- och högersvängar som tusan. Haha, ska inte redogöra hela körningen, men jag är nöjd iallafall :)
Senare idag ska jag träffa mina Hannor, vi ska till stan och fika, sen hyra film och mysa. Det var längesen man gjorde det med någon annan än Zoran >.< skönt med lite variation, haha ^^

Nej, nu ska jag sätta igång en maskin tvätt och göra iordning i köket. Ciao

09-06-24 Övningskörning, jajemen ^^

Näpp, barnvagnen blev inte fixad idag. Zoran fick för sig att man kunde åka till Barnvagnshuset och bara köpa fyra stycken hjul och sätta på själv. Detta då alltså utan att ta med barnvagnen eller utan att ens veta vilket märke den är.. Ibland blir jag trött på den karln, att han aldrig lyssnar! Istället åkte vi och Alen & Bea runt och letade GPS till Zoran. Vi stod inne på Onoff hur länge som helst för att få hjälp och sen åkte vi till Kebabhouse och tog oss en varsin hamburgare. Sen bar det hemåt och nu är Zoran och trixar med sin nya mojeng och jag sitter vid datorn.. Shit vad värmen tär på en, orkar knappt gå i stan i en halvtimme!

Igår övningskörde jag med min kära mor ^^ Det gick relativt bra. Jag körde med i tvåans växel, någon enstaka gång kom jag upp till treans men det var inte länge. Jag svängde och hade mig i ettans växel. Fatta hur bilen verkligen kröp fram då, haha ^^ Jag ska köra en runda ikväll igen, också med mamma. Jag ska bara bli van att sitta bakom ratten och att få fart i ettans växel, växla upp och växla ned.. Ja, ni vet allt det där som hör till bilkörning. Fast jag ska dåfan ha en automatväxlad bil när jag väl skaffar mig en.

Nej, nu kom Zoran upp igen. Ska göra iordning jordgubbar med glass till oss nu. Ciao

09-06-24 Godmorgon

Godmorgon gott folk. Just nu sitter jag uppe och väntar på att gubben min skall komma hem. Han har haft en morgonkörning, vaknade väl vid klockan två i natt någon gång stackarn, och nu är han på väg hem. Vi ska iväg och kolla om det går att fixa vår barnvagn på Barnvagnshuset eller vad det nu heter. Vi har fått en vagn av Zorans syster men ett hjul sitter skevt och måste fixas. En jättefin barnvagn som vi kan ha precis i början - det är bara en vagn när barnet ligger ned, det finns ingen sittdel i den.

Bebisuppdatering: Jag är idag i vecka 20+6, snart vecka 21 alltså. Men jag tycker då jag är väldigt liten om magen fortfarande. Jag menar, bebisen är väl runt 20 centimeter nu, får den verkligen plats i magen på mig? Och som sagt, så har jag inte gått upp någonting i vikt. Jag vet inte om det är något att vara orolig över, men börjar den inte växa snart blir jag tokig.
Hur jag känner mig? Förutom det faktum att jag kan lägga mig och somna precis när som helst på dygnet eller sova hela dygnet, så mår jag bra och jag är mer pigg också. Jag märker av ligamentsmärtor, eller buksmärtor, mer och mer när jag är ute och går. En runda med hunden börjar i vanligt tempo, sen får jag krypa fram känns det som.. Smärtan försvinner när man lägger sig ned, men det kan man ju inte lika gärna göra mitt ute på gatan när man är ute ^^


Ser jag inte lite liten ut för att vara i snart vecka 21.. Anyone?


09-06-21 Mamma- och babykläder i massor :)

Idag har varit en bra dag. Åkte hem till mamma, pappa & lillebror när Zoran åkt till jobbet och möttes av säkert tio stycken påsar med babykläder och mammakläder som jag fått ifrån Britts (morfars fru) butik 'Mamma & Öbarn' och av hennes dotter Martina. Så som det ser ut nu, har jag ingen brist på kläder what so ever, varken till mig eller flickan, och det känns jätteskönt :)  Jag har en stor låda med mammakläder och en låda med babykläder att ta med hem. Lillflickan kommer ha sjukt med kläder! Vi har fått låna Nellies gamla kläder av Therese och Dannie och nu en massa kläder ifrån Martina. Det känns jättebra!

Just nu sitter jag fortfarande hemma hos mamma&pappa och vi inväntar alla Zoran. Vi hade tänkt att grilla hamburgare. Lillebror Elliot åker ju iväg på semester imorgon med sin kompis Sean och hans familj.

Kärlek





Jag älskar dig, Zoran Tadic och vår framtida lilla dotter ♥  

09-06-18 Seg idag

Hej igen. Vet inte riktigt vad det varit med mig idag. Jag har känt mig konstig i kroppen, varit hängig, trött och allmänt seg. Jag vaknade inte när Zoran skulle upp och det var vid halv elva och jag kunde knappt hålla ögonen öppna när han skulle säga hejdå, vid klockan tolv. Och sen klockan tre somnade jag och sov som en stock till halv fem. Nu är jag visserligen mycket piggare och jag befinner  mig hemma hos mamma&pappa. Stoppade i mig en äggmacka och sen vaknade jag till liv ^^ Jag har varit och plockat blommor och gjort två blomkransar, en till mig och en till Therese. Sen finns det blommor till en liten pyttekrans till Nellie om hon vill ha en :) Ska som sagt också försöka pynta Tisha med en, får se hur det ska gå.

Nu kom lillebror och pappa hem. Lillebror ska iväg på måndag och sen ser man inte honom förän vi ska till Kroatien v. 30. Han ska nämligen ut och resa med sin kompis och hans familj i 3 veckor och sen ska han till Gothia och sparka boll en vecka och sen Kroatien. Hinner inte träffa skitungen alls ^^ Men i Kroatien kommer vi ha det mysigt, det är jag säker på. Zorans pappa har ju varit och köpt sig en båt, så jag kan tänka mig att jag inte kommer få se skymten av varken Zoran, hans pappa eller min lillebror - då de alla ska ut med båten ^^

Haha, min mamma fick precis känna en spark ^^

09-06-18

Midsommarafton imorgon dårå :) Det ska bli roligt att fira midsommar med familjen Obad-Medved och vi får alla hålla tummarna att det blir fint väder. Vi hade tänkt att grilla och ha oss, och detta bör helst göras under klar himmel, enligt mig. Ska kolla efter blommor som jag kan plocka nu när jag ska ut med Tisha, vill ju göra midsommarkransar.. Om inte annat fick Zoran en himla massa buketter på sin student, kanske kan ta någon blomma därifrån hehe ^^ Ska banne mig göra en krans till Tisha också. Egentligen är det delvis bara till waste, men jag hade så gärna velat ta ett kort på henne med krans på huvudet, haha ^^ Jag försökte innan lära henne tricket att kunna ha en godis på nosen utan att ta det. Alltså, försökte lära hunden lite självrespekt haha ^^ Kunna avstå ifrån en godisbit i några sekunder! Godisbiten bestod av en bit pannkaka och det slutade med att Tisha fick hela biten mitt på pannan och den gled ned över ögonen på henne samtidigt som jag försökte hålla henne stilla ^^ Stackars hunden, såg helt vettskrämd ut.
Imorgon bär det in till stan för att köpa solglasögon och en skjorta till Zoran och till Eurostop för att köpa ett par mammabyxor till mig. Igår var jag på stan och köpte mig en korallfärgad blus/tunika på Vila. Jättefin faktiskt, och den ger plats åt magen ett tag till :)

Bebisuppdatering:
Idag har jag gått 20 hela veckor av min graviditet - hälften alltså. Magen växer i jämn takt men jag har fortfarande inte gått upp ett endaste kilo. Trots att viktuppgång sägs vara det som märks av direkt, ska det inte vara någonting att oroa sig för, så jag är lugn. Det kommer när det kommer, bara bebben mår bra.


09-06-15 2årsdag på midsommar

Hejhej. Just nu befinner jag mig hemma hos mina föräldrar. Ska hjälpa mamma att sortera en massa skräp som finns i källaren - kolla vad som skall slängas, vad som skall ges bort och vad som skall sparas osv. Men just nu är mamma över hos grannen för att dumhuvudet Tisha hoppade över för att leka med Maja, grannhunden. Maja är en schäfer och några månader äldre än Tisha och de leker visserligen jättefint och det är ju roligt. Men om Tisha hoppar över staketet, eller kravlar sig igenom, rättare sagt, och hon vet att det är dumt - så bör man ju bara gå över och fya henne och framförallt hämta henne.. Men vår granne tycker det är så mysigt när Tisha får leka med Maja - det är väl roligt att se sin älskade vovve få leka med en annan men också så är det ett faktum att Maja inte får den motion hon behöver, för att vara en ung schäfer.. vilket gör deras lekande ännu mer praktiskt - hunden får leka och den får framförallt motion av att springa runt runt trädgården med Tisha. Menmen, pappa ska laga stängslet imorgon, så man kan slappna av utan att oroa sig över att hunden sticker iväg hela tiden.

Bara några dagar kvar tills midsommar! Jag hoppas att Zoran får ledigt både fredag och lördag, för vi ska ju som sagt fira midsommarafton med Therese&Dannie&Nellieflickan och de ska även sova över. De får sova i mormors lägenhet, för hon och Leif är borta över helgen, de åker nämligen till Brasilien. Det hade därför varit smidigt om Zoran var ledig även då, så man hade kunnat hitta på någonting även på lördagen :)
Jag sitter och letar efter goda tårtrecept och grillrecept som man kan festa till det med. Det är ju så att jag och Zoran firar vår 2årsdag på midsommar. Egentligen träffades vi midsommar den 22 juni -07, men eftersom det är trevligt att lägga ihop firandet med midsommar, så firar vi den dagen då.
Jag har inte hunnit köpa någon present till älsklingen ännu. Förra året fick han ett sådant där platt halsbandsbricka, där det stod 'Jag älskar dig' på ena sidan och vårt datum på andra. Men jag vet inte vad jag ska köpa till honom nu. Fast å andra sidan ska jag klämma ut en dotter till honom i år, ska kanske ska koncentrera mig på det istället ^^  

På tal om vår lilla dotter, så ligger hon och matar in spark efter spark i magen på mig as we speak ^^
Det är obeskrivligt hur mycket man längtar ♥


09-06-16 Bilder



09-06-15 Håll koll på ekonomin!

Hejsan. Precis kommit hem ifrån Hanna och nu väntar jag på att Zoran och Tisha ska komma hem :) Jag och Hanna har varit mycket flitsamma idag med att planera Hannas ekonomi. Hon ska nämligen sommarjobba i sex veckor, vilket som ni förstår kommer innebära mycket mycket pengar att spendera. Och nu har vi räknat ihop vad alla basgrejer kommer att kosta och hur mycket hon måste lägga undan till en julklappar, cigaretter, smink osv fram tills nästa år. Resten får hon spendera på kläder :) Bara en sådan sak att vi räknade ihop att om man köper två koppar kaffe på Sture eller Sannarp varje dag i en månad, så vips, så har man spenderat 240 kronor på enbart kaffe! Och med ett studiebidrag på 1050 kronor i månaden, är 240 kronor på kaffe skitmycket.. Sådant skall man faktiskt tänka på..

Nej, nu kom Zoran hem. Ska mysa och kolla på en film nu, hade vi tänkt :) Imorgon ska jag övningsköra och hjälpa mamma att rensa deras källare. Älsklingen är borta hela dagen/kvällen, så jag får sysselsätta mig så gott det går. Jag har visserligen Tisha som en syssla, min lilla klumpeduns :)

Midsommar på fredag! Jag och Zoran firar vår 2årsdag ♥

09-06-15 Kvalitetstid med min Hanna idag :)

Hejsan gott folk. Just nu sitter jag inne, trots det fina vädret, och inväntar min tvätt.. Den skall vara klar om några minuter, så jag passade på att vänta framför datorn ^^
Igår träffade jag Alexandra Kandellis på stan och sen träffade vi två av Växjökillarna; Nicholas och Jocke. Lite lustigt att jag inte träffat dem på två år(!) Linus och Micke saknades, men vi planerade en liten återträff med allihopa nästa sommar :)  De hade, till min stora lättnad, slutat med att tortera den som däckade först på fester ^^ Förrförra sommaren fick jag bevittna hur de hällde ketchup, grädde och fimpade på stackars Micke - som straff för att ha däckat först.
Men de har som sagt slutat med tortyren, tack & lov ^^
Senare igår åkte vi hem till Therese&Dannie och åt nattamacka hemma hos dem :) Jag och Therese satt och bläddrade igenom alla hennes bilder på magen. Att man kan bli så stor, det är verkligen häftigt. Och framförallt, att man kan bli liten igen! Therese är så smal, inte kan man tänka sig att hennes mage varit stor som en vattenmelon och putat ut sisådär en halvmeter! Det är verkligen anmärkningsvärt hur kroppen fungerar. Jag sitter och läser "Handbok för gravida- allt din doktor inte berättar" som jag fått låna av Therese, och där läste jag att inga krämer kan motverka hudbristningar - utan det handlar om ärtligheten i det fallet. Jag har samlat all fakta som går kring det ifrån mamma & mormor. Mamma fick allt som allt EN bristning, och det var precis ovanför naveln. Mormor fick bristningar över brösten, och det har jag också tyvärr fått redan nu.. Barnet är värt alla bristningar i världen, men det är ett bekymmer mindre om man slipper dem - så försöker jag resonera. Men jag smörjer mig så mycket jag kan ändå, för tänk om det hjälper? Det är ju knappast jobbigt att smörja in magen morgon & kväll, liksom.

Iallafall, idag ska jag och min Hanna umgås och det ska bli så mysigt så :)
Måste spendera lite kvalitetstid med min bästa vän ju!
Hanna Ellionora Samuelsson - det finns inte bättre ♥

Min sprattelgroda studsar omkring i magen på mig nu, jag älskar att känna sparkarna!!
Bebisuppdatering; jag är i vecka 19 + 4



09-06-14 lyckad student & fotbollsskolavslutning

Vi firade Zorans student i fredags. En riktigt lyckad kväll :) Vi hade bjudit hit familj & lite vänner och vi hade jättetrevligt. Zorans syster kom med världens godaste smörgåstårta och hans mamma kom med världens godaste (desert)tårta.
Det var bara att tacka och ta emot alla godsaker :) 
Zoran var lättad att skolan äntligen var slut och jag kan verkligen förstå honom. Han både jobbar och går i skola, det är inte lätt. Skönt att det är över. Senare på kvällen stannade Therese&Dannie kvar och vi hade jätteroligt. Vi satt och planerade lite inför Stockholmresan, bland annat. 2 juli åker vi upp till Stockholm och sen kommer vi hem 5 juli.
Åå, Therese&Dannie har båda tatuerat sig! Nellies namn på handleden(Therese) och bröstet(Dannie) Jättejättejättefint!


Idag har jag varit på fotbollsskolan åter igen. Det var avslutning idag, så alla barnen fick korv med bröd och en varsin glasspinne till efterrätt. Pojkarna i vår grupp var lite ofokuserade, så det blev ganska vimsig träning, men så blir det ibland. Det är så mysigt att tänka att jag och Zoran kommer vara en av alla de föräldrar som sitter och tittar på träningen och hejar på när deras barn springer runt och sparkar på allt annat förutom bollen ^^

Jag längtar efter min lilla sprattelgroda ♥


09-06-11 sommarlov & en växande mage :)

Sommarlov nu då! Inte för att det känns som det, det regnar ju bara.. Det ska bli skönt med sommarlov iallafall!
Min sommarlovsplanering ser ut såhär;
• Ta körkort - jag vill verkligen ta körkort innan lillan kommer. jag har möjlighet till det eftersom hon kommer i november, så jag får utnyttja att jag hinner fylla arton till max - alltså, ta körkort!
• Göra en pyttebok av min julsaga "tomten & lucian" som jag skrev förra året i svenskan. Hanna ska illustrera boken med små teckningar, så det ska bli roligt att göra den ihop.
• Åka till Stockholm några dagar med Therese & Dannie. Gå på Stockholm Live och Gröna Lund, bland annat.. och såklart så ska jag och Therese leta efter second hand butiker ^^
• Pyssla här hemma med en massa roligt. Skall bland annat tillverka mina egna tavlor ^^ Tygtavlor, vill säga :)  Göra iordning fotoalbum, ett till Tisha och ett till mig och Zoran.
• Kroatien 2 veckor - verkligen ta det lugnt och slappa. Ska bli så skönt!

Bebisuppdatering; På cirka några dagar har min mage växt något fruktansvärt! Från att kunna dölja magen med något löst plagg till att nu gå runt med en riktig kula! Bilder på magen kommer inom kort!
Jag längtar efter min lilla sprattelgroda ♥







09-06-10 skolavslutning imorgon

Imorgon skolavslutning. Ska bli roligt att få önska klassen och lärarna en glad sommar & allt det där som hör till, men vad jag ser mest framemot är morgonfikat med Linn. Andra året i rad vi tar oss en fika innan vi beger oss till skolan :)
Förra gången minns jag att jag kom till skolan osminkad med rödsprängda ögon.. hade haft ett stort gräl med Zoran kvällen/natten innan, så mina ögon var svullna efter gråt och trötthet. Haha, vilken syn >.< 

Efter skolavslutningen ska jag hem och hämta Tisha, sen bege mig hem till mamma&pappa&lillebror. Ska hjälpa till att städa inför att släkten kommer klockan 3. Elliot går ju ut nian och lämnar högstadiet & det måste ju såklart firas :)  Fin kommer han vara iallafall, med hans nya byxor, tröja & kavaj.

Jag har kommit på ännu ett litet projekt åt mig nu i sommar att pyssla med! Ett fotoalbum åt Tisha ♥
Jag tittade på 'Marley and me' och den gjorde mig påmind om hur mycket ens hund faktiskt betyder för en. För det är ju så, att jag och Zoran väntar visserligen vårt första barn nu - men vår familj började redan i november förra året, den dagen vi fick Tisha ♥

09-06-10 onsdag

Hejhej!
Mötet igår med Syon gick jättebra. Jag får läsa mina kurser nästa termin, dock försöka att bli klar med allting till november. Jag läser alltså lika mycket som mina klasskompisar under den terminen, fast på en lite kortare tid. Jag har även mitt mattebetyg att plugga upp, men det skulle vi försöka fixa med speciallärare och att jag får plugga på mattestugorna. Ett tal i retoriken, så jag får godkänt i det ämnet, och sen ligger jag i fas igen. Bortsett ifrån mitt idrottsbetyg, jag har inte ens IG - jag har ett streck.. Men det kan jag inte lika gärna fixa nästa termin.. Börjar skolan när jag är i sjunde månaden och jag kanske inte är speciellt i form att delta på idrottslektionerna. Äsch, ska ha ett möte till med Syon i augusti innan skolan börjar, så det ordnar sig :)
Jag är så obeskrivligt glad över att jag får vara hemma hela min mammaledighet och att jag kan fixa inskolningen på dagis. Såsom kloka Therese sa; "skolan finns alltid kvar, men tiden man har med små barn springer förbi."

Just nu har jag lillebror hemma hos mig, vi inväntar vår kära moder som ska komma hit efter jobbet. Jag var en snabbis på skolan idag för att lämna några skolböcker och därefter åkte jag in till stan för att hjälpa lillebror att hitta skolavslutningskläder. Det gick bra, skitungen spenderade 2000 kronor på en svart kavaj, T-shirt och ett par byxor.
Fina saker men det kostar!





09-06-09 Möte med syon

Vilken känsla det är att känna sparkarna. Det känns väldigt skumt samtidigt som det är himla mysigt. Imorse var hon pigg och sparkade så att man kunde se hur hon rörde sig i magen :)
Mammas lilla sprattelgroda


Idag ska jag till skolan för att träffa syon. Ska tala om hur min skolgång kommer se ut. Jag kommer ha några betyg att plugga upp nästa termin, så vi ska kolla hur man kan gå tillväga med dem. Sen ska vi försöka ordna så att jag kan gå fram tills lillan kommer nu första terminen i 3an, sen är jag hemma hela min mammaledighet. ifrån november -09 och börjar efter jullovet i januari -11 och får göra klart 3ans andra termin med en annan klass, januari till juni -11.
Hm, lite krångligt att förklara men jag hoppas att det går, så jag får hela mammaledigheten samt så att jag kan ta inskolningen på dagis.

Nu gnäller Tisha på mig, hon vill ut i trädgården och jag får väl göra henne sällskap. Skitungen hade stuckit ut på vägen igår, så man får hålla extra koll på henne.  Ciao





Melanie & Zoran 22/6-07

Melanie Morell Petersson ♥ Zoran Tadic

Vi träffades genom en gemensam vän, Sam, på midsommarafton -07. Inte den mest romantiska historia, historian består mest av en bilresa till Snörstorp, efterfest på 4 personer, äckligt vin och lama raggningsrepliker ^^ Trodde inte jag skulle träffa Zoran igen, men dagen efter hade han addat mig på msn och trots mitt utegånsförbud i samband med heltidssommarjobb, lyckades jag träffa honom helgen efter. Faktiskt så är det så, att vi har inte varit ifrån varandra i mer än en vecka, och den veckan var mellan första och andra gången vi träffades.
Sommarlovet gick förbi och redan då var han mitt längsta förhållande! Han och hans föräldrar skulle helt plötsligt flytta till Oskarström och det ena ledde till det andra, och efter mycket tjat, blev det att Zoran i princip flyttade in hos mig och mina föräldrar. Mina föräldrar älskade Zoran från första början, min mamma skämde bort honom med mackor på morgonen och min pappa älskade att snacka bilar med Zoran >.<
I oktober meddelade min mormor, som äger ett hyreshus, att det finns en lägenhet ledig till Zoran. En etta på tredje våning var tillgänglig och en hel månad satt vi och pratade om inredning och 1de november -07 flyttade vi ihop.
Vi spenderade 3 veckor i Kroatien, sommaren -08 och jag fick chans att komma nämre hans familj.
1de november -08 (ett år efter att vi flyttade ihop) blev en trea i huset ledigt och vi flyttade till trean på första våning. En trea med altan. Med tanke på att vi fick tillgång till en altan och trädgården och att vi flyttade ner till första våning; kunde vi äntligen titta efter vår tredje familjemedlem. Vi åkte och tingade en liten amstaff valp, född 2de oktober, i Malmö och den 23de november åkte vi upp och hämtade henne :)  Tisha heter hon och hon är vår lilla bortskämda älskling.

23de februari -09 gjorde jag ett graviditetstest hemma som visade positivt. Graviditeten var absolut inget som vi planerat, men när vi väl satt där med graviditetstestet framför oss, var det inget svårt beslut att fatta. Vi hade ekonomi, vi hade ett hem, vi hade redan i princip bildat familj med lilla Tisha och vi älskade varandra.
Och där är i princip vad som skett under snart två år som vi varit tillsammans. Som det ser ut nu framför oss, väntar vi en liten flicka den 3 november. Framtills dess ska vi till Kroatien med våra familjer nu i sommar och njuta av vår sista semester utan barn ^^

Det var i princip allt som skett och samt lite vad som kommer att ske :)
Kan ju bara inflika att vad vi känner nu inför vårt liv och vår dotter är ren lycka. Vi längtar efter henne något fruktansvärt!

09-06-08 spark, spark :)

2/6 fick vi reda på att vi väntar en liten flicka den 3de november. När vi fick reda på att det skulle bli en flicka, blev allt så verkligt. Det är verkligen ett barn därinne, ett litet flickebarn.

3/6 kände jag de första sparkarna! de är pyttesmå, men de känns! tillochmed Zoran kunde känna sparkarna. Han ligger på morgonen och buffar på magen och är hon vaken så buffar hon tillbaka.
Det är en härlig känsla, speciellt när man vaknar och när man ska gå och lägga sig. Alltid några sparkar när jag har gått och lagt mig och alltid på morgonen innan jag går upp - som en påminnelse eller en försäkrning att hon finns där.

Nu har det verkligen börjat kännas att man bär på ett litet barn. Och magen växer för varje dag som går känns det som. Idag är jag i v. 18+3, alltså i 4 och en halv månad - tiden rusar förbi!!!

Vill gratta Anki & Damir, som i lördags fick en liten tös :)

09-06-03 Gårdagen

Gårdagens ultraljud visade att vi ska bli föräldrar till en liten flicka den tredje november i år.
Det känns overkligt och jag vet inte om det sjunkit fullt in ännu. På ultraljudet då barnmorskan ställde frågan om vi ville veta könet, så blev jag så ställd att det tog ett litet tag innan jag svarade. Jag visste att Zoran ville veta och att det var på mig det hängde på om vi skulle ta reda på det. Men ja, jag ville veta! Och när hon sa att det skulle bli en liten flicka började tårarna rinna och jag kunde inte sluta le. Zoran såg så lycklig ut när han satt där och lade armen om mig medan vi tittade på tösabiten. Det var verkligen lycka vi kände när vi satt där.
Lillflickan var inte alls pigg, hon låg så ihopkrypt som det bara gick, men hon låg och spretade med fingrarna mycket :)
Direkt efteråt gick jag och Zoran och inhandlade våra allra första barnkläder ihop. Det blev en vit och en rosa body i storlek 50 (alltså det allra minsta - bortsett för storlekar för förtidigt födda barn, lärde jag mig igår från therese ^^)

Det blev många telefonsamtal på vägen hem för oss båda. Vi ringde till familjen och våra vänner och berättade nyheten. Dessvärre fick jag inte tag på min Hanna, så jag fick inte berätta att det blir en flicka.
Sedan åt vi på Pastavagnen i stan och gick runt en stund. Sen åkte vi hem och hämtade Tisha och begav oss till Grötvik. Vi försökte få Tisha att bada i kolbrottet men hon var allt en ritkig liten fegis, så det slutade med att Zoran kastade i hela henne i vattnet. Haha, stackarn, hon såg helt skräckslagen ut! Sen åkte vi hem och lite senare åkte vi hem till Therese&Dannie för att plocka med oss en hel Gekåspåse med kläder hem! De hade sjukt mycket kläder och vi roffade åt oss ^^ Tack så mycket!



09-06-02 Lycka

Mamma ♥ Pappa
Vi ska bli föräldrar till en liten flicka
09-11-03





RSS 2.0