Mamma älskar dig










Jag har körkort!!

28 augusti 2010     Ååå, gud vad glad jag är. Igår satte jag det! Är nu en stolt körkortsinnehavare ^^ Det är ju först nu när jag har körkoret som jag kan erkänna att jag satte det på andra försöket, både teori och uppkörningen. Kunde egentligen haft körkort redan förra veckan, men det blev inte så. Kuggade först teorin och det kändes verkligen skit. Sedan uppkörningen också. Jag tabbade mig så att inspektörssnubben fick ingripa. Jag lipade jättemycket när han skulle förklara att han inte kunde ge mig något körkort. Egentligen hade jag ju inte fått något ändå, för jag hade fortfarande teoriprovet kvar. Han försökte pigga upp mig med att säga att bilden till körkortet var ju jättefin. Haha, om han sa det för att jag lipade, eller om han tyckte det.. det får jag nog aldrig veta ^^ Men gud vad jag kände mig dålig. Både teorin och uppkörningen.. Misslyckat. Men iallafall, NU har jag det!! Jag fick Militären på uppkörningen och han ska tydligen vara jättesträng. Men jag fick honom båda gångerna och sista uppkörningen så körde jag bara 20 minuter sedan godkände han mig. Han hade varit nöjd med allt (förutom tabben) förra uppkörningen, så det var väl bara att dubbelkolla allting. Iallafall, när jag hade parkerat bilen utanför Vägverket så inleder han med "Tyvärr Melanie..." (gissa hur snabbt mitt hjärta slog då..) "men det är sista gången vi ses nu." Åå, jag var överlycklig. Inte bara för att 'nu ska jag ut och köra bil som satan' och det är så skönt att ha det avklarat. Jag kan lägga all övningskörningen och teoriplugget bakom mig. Sedan självklart, det är jätteskönt att ha körkortet nu. Så i nästa vecka ska jag hämta upp körkortet! Än så länge så klarar jag mig med körlappen :)



Jag älskar dig, min älskling. Du är mitt allt!


Meningen med mitt liv



Du var inte meningen.. Men du har blivit meningen - med mitt liv ♥


Fyller 19 år!

22 augusti 2010      Då var man nitton, minsan! Jag firade min födelsedag med familj och vänner. Hade jättemysigt. Det bjöds på smörgåstårta med kladdkaka & frukttårta som efterrätt. Jättegott. Vi hade tur med vädret också, så att man kunde vara utomhus.
Jag har fått en cykel!! En jättejättefin cykel med barnstol till Belle! Ååå, jag är så glad, så glad. Jag invigde den med att cykla några varv i trädgården ^^ Imorgon ska jag ut och cykla.  Supernöjd, verkligen. Sedan fick jag jättemycket fina blommor, en tårtspade (som liknar en klackaskor! Jättehäftig), smycken och presentkort & pengar. Tack så mycket, allesammans!




Bellis provar att sitta i cykelstolen med sin nya fina hjälm på sig :) Älsklingen min ♥


         





         

Lite bilder på gästerna och på cykeln.



Cykeln kom så smidigt inrullandes från baksidan under Ja må ha leva-sången. Jag blev överlycklig.
Tack mamma & pappa och mormor & leif. Tack, tack, tack!!


Bellis blivit en stor flicka :)

USCH, JAG ÄR USEL PÅ ATT UPPDATERA BLOGGEN.. FY, MELANIE, FY!

Det är bara så mycket just nu. Körkortet skall tas inom de närmsta dagarna, jag är efter med skolarbeten från förra terminen och så ska jag ju börja skolan nästa vecka -.- Det är många bollar i luften nu.
Jag ska lägga in massa fina bilder på Bellis från semestern. Har ännu inte lagt över bilderna till datorn -.- Hon har blivit så stor. Nu kryper hon runt här hemma för fullt. Hon är överallt & ingenstans. Och fort går det! Minsan, hon är riktigt snabb nu. Hon kryper som en liten groda, med ett knä och en fot i golvet :) Reser sig mot allt som ser, det gör hon också. Är riktigt stadig nu. Aningen föör stadig, för hon glömmer ibland bort att hon ännu inte kan stå själv ^^ Det har hänt en gång eller två att hon släppt taget och trillat omkull, dock.. Jätteläskigt. Slog huvudet i bordet som hon stod mot, så hon fick ett blåmärke i pannan en gång. Lilla skruttan. Men hon är en liten kämpe, minsan, några blåmärken hindrar inte henne ^^ Ni ska få se alla bilder, så ska ni se hur hon växt! Hon fyller 10 månader nästa vecka.. helt sjukt vad tiden gått fort. Ingen liten bebis längre. Hon är en stor, stor flicka nu :)

Nä, nu måste jag gå och sussa. Jag ska fixa bilderna inom kort. Ska försöka till helgen.
Jag fyller 19 på söndag, faktiskt. Så det så ^^


Hemma från semestern!!

8 augusti 2010       Hemma ifrån semestern! Alla semesterbilder är i min pappas kamera, så jag väntar på att kunna lägga in alla fina bilder ifrån Kroatien här på bloggen. Skriver mer om Belles första semester när jag får bilderna :) 


RSS 2.0