Ofrivillig barnlöshet.. så hemskt

29 april 2010     Herregud vad trött jag är! Jag har suttit och letat fakta inför ett grupparbete i naturkunskap. Det handlar om fortplantning m.m. Jag har uppgiften att skriva om bland annat ofrivillig barnlöshet, infertilitet och provrörsbefruktning. Jag hamnade på en sida Villhabarn.se, som är en sajt för människor som vill ha barn men som inte kan få. Jag började ju såklart läsa en massa människors olika berättelser, om deras längtan om barn och deras kamp för att bli gravida. Och jag bara grät och grät.. Jag klarar ju inte av sådant. Människor som kämpar i flera år för att få barn.. Jag kan inte föreställa mig hur hemskt det måste vara. Usch, jag mår ju bara dåligt av sådant. Tänker på Belle.. hur mycket jag älskar henne och hur lycklig hon gör mig. Alla borde få uppleva det. Att få barn är det vackraste som finns, det är det verkligen. Det går inte ett ögonblick utan att jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som har fått Belle. Det bästa som hänt mig. Utan tvekan.

Jag älskar dig, Belle. Mitt liv, Min kärlek, Min dotter


Belle i bollhavet








Belle & Nellie



Klappa fint :)
Bilder ifrån när Belle lekte med Nellie. Det var längesedan nu, men jag har glömt att lägga upp dem.



Sötnosarna :)



Nellie, i full färd med att bygga sandslott :) Roligt att leka med sand & spade.


Här behövs ingen barnvakt, inte :)

24 april 2010   Klockan närmar sig ett och jag sitter fortfarande i pyjamas.. och jag har även kletat in hela ansiktet med ansiktsmask, så jag ser verkligen ut som ett vrak idag. Känner mig som ett också.. Det var ju födelsedagsfest igår, så det blev kanske lite mycket dricka.. Eller nää, det blev nog lite för mycket äcklig dricka.. Menmen, det blev inte jättesent för mig. Zoran hade haft sina vänner hos sig igår och Belle hade faktiskt stannat hemma. Det var ju tänkt att hon skulle passas av min mamma & pappa, men när de skulle hämta henne igårkväll, så var hon så trött så Zoran tyckte det var lika bra att natta henne för natten här hemma. Hon hade somnat runt halv nio, så det var ju jättebra. Däremot vaknade hon kl. elva och var uppe till halv ett. Så hon satt och höll killarna sällskap :) Det var skönt att höra att det fungerar precis lika bra att ha henne hemma fastän man vill ha hem lite vänner. Igår hade hon vaknat, men det hör inte till det vanliga. När hon väl somnar, sover hon hela natten. Hon kanske sov lite oroligt, för hon vaknade runt fem på natten också. Jag vaknade av att någon drog mig i håret. Skitungen -.- Så när jag väl vaknat till, låg Belle helt klarvaken och log mot mig ^^ Jag försökte få henne att somna om, men det tog ett litet tag. Hon låg och tjabbade med sig själv i minst en halvtimme. Ett under att hon var såpass nöjd att hon kunde ligga kvar i sängen. Annars är det ju inte alls roligt att ligga kvar i sängen efter att man vaknat. Men efter en halvtimme ungefär så tystnade hon och somnade om. Sedan.. hör & häpna.. Väckte hon inte mig förän halv elva! Så hon gav sin mamma sovmorgon. Gulleplutten :) 
Nu får jag nog gå och tvätta av mig den här ansiktsmasken, för hela mitt ansikte är förstelnat. Obehaglig känsla. Mamma kommer hit och hämtar Belle & mig inom kort. Vi ska hem och plugga. Pappa, Torbjörn, Zoran & lillebror är i Göteborg och kollar på någon bilmässa. Så jag passar på att plugga idag. Hejdå


Välling.. Mums!

23 april 2010     Belle ligger och gosar med sin Babapappa på golvet och Zoran är iväg och tränar lite. När han kommer hem ska vi packa ner lillan i barnvagnen och gå en runda. Ska nog promenera ner till tapetaffären (ingen aning vad den heter) och låna hem lite tester. Vi har hittat en tapet till vardagsrummet och så letar vi efter en till sovrummet också. Senare ikväll skall vi gå på gudstjänst i Mariakyrkan. Skall prata ytterligare med prästen efteråt och visa upp våra faddrar till Belle. Marina & Lubbe ska följa med. Det var nämligen krav på att en utav faddrarna skall vara med i deras församling och det är de båda. Vi skall också be prästen att ordna dopljus till Belle. Dessa dopljus är oftast sådant som man hämtar hem ifrån ens hemland, berättade prästen. Och när då Zoran skojade om att vi kanske borde bege oss ner till Kroatien nu en helg för att hämta ett, så menade prästen på att vi på allvar borde göra det. Hehe, lite väl ambitiöst, om ni frågar mig. Men iallafall, det är kyrkan som gäller för oss ikväll. Senare skall jag faktsikt hem till Hanna. Hennes storasyster fyller år så jag var bjuden. Jättetrevligt. Det var längesedan jag var ute nu. Så det skall bli mysigt. Zoran skulle också passa på att träffa hans kompisar. Så det blir väl lite killkväll för honom ikväll. Belle ska passas utav sin mormor & morfar.
I förrgår provade jag att ge Belle välling. Jag fick nämligen hem en portion Godnatt välling ifrån Nestlé och så tänkte jag prova och se. Belle tar ju inte mjölkersättning längre. Totalvägrar det. Så jag tänkte bara prova med välling. Det gick jättebra. Hon slukade alltihop och sov en hel natt på den portionen. Vi provade igårkväll också, det fungerade jättebra då med. Skönt att hon tyckte om det. Stumpa lumpa :)



När vi var och fikade på Roberts Coffee med Hanna häromdagen. Haha, jag älskar den minen. Så gullig :) Ser ni hur stor hon ser ut med skor?! 



       



Mamma älskar dig ♥


Belle börjar bli mammig..?

20 april 2010    Idag har Belle & jag varit i stan i princip hela dagen. I förmiddags åkte vi in och träffade Hanna. Kikade i lite butiker sedan satte vi oss och fikade. Belle var duktig. Jag hade med mig lite fruktpuré som hon glatt glufsade i sig. Hon har verkligen börjat tycka om allt det där söta nu :) Hon började gnälla när vi var på väg att gå därifrån, villket berodde på att hon var trött. Direkt när vi kom ut somnade hon i vagnen. Sedan kom Zoran in och vi gick runt och tittade i affärer. Vi köpte en jeanskjol och ett par sommarshorts till Belle på H&M. Jättesöta kläder :) Jag har börjat klä henne mer och mer i kjol och jag älskar det. Hon är så fin i det :)
Iallafall, efter några timmar på stan mötte jag upp pappa för att vi skulle gå till körskola. Det blev Albäcks körskola. Vi bokade in en dubbellektion på måndag!! Det är mindre än en vecka tills dess, så jag blev helt hispig. Efter den lektionen skulle körskoleläraren försöka bedöma hur mycket jag behöver köra. Under den dubbellektionen, 70 minuter, så skulle pappa följa med. Jag kör mycket med honom hemma, så det var skönt att han följde med. Jag visste faktsikt inte att det gick till så, men det var skönt. Så kan pappa sitta och ta åt sig tips och regler, som han sedan kan förhöra mig på när vi kör hemma. Det är ju mycket som är annorlunda nu än när han själv tog körkort. Så det var det. Nu är det banne mig dags att skaffa det här jäkla körkortet. Jag kan faktiskt inte dra ut på det längre nu. Så det känns väldigt skönt att komma ut och köra på måndag. Nervöst, men skönt.

Imorgon har vi ingenting planerat. Känns jätteskönt, faktiskt. Ta dagen som den kommer. Jag kanske hinner med lite tvätt och så ska vi ta en långpromenad ut i friska luften. Hoppas på fint väder imorgon. 
Belle har varit väldigt grinig ikväll. Hon har varit mycket trött och sovit lite dåligt idag, så det var säkert därför. Men iallafall, när Zoran satt med henne i soffan, så började hon gny och gnälla. Så satt jag vid datorn, och pratade med henne härifrån. Några meter bort, alltså. Så hon satt vänt med ryggen mot mig, för Zoran höll henne mot sig. Så när hon då hörde min röst, men inte kunde se mig så blev hon jätteledsen. Jag trodde hon bara gnällde lite, för så kan hon göra. Men hon blev helt till sig. Också när hon såg mig, började hon nästan gråta. Som om hon ville till mig, men jag var för långt bort. Åå, det verkligen knöt sig i magen när hon blev så ledsen. Jag trodde hon bara gnydde lite av att hon var trött, men hon började verkligen gråta, stackarn. Sedan när jag tog upp henne blev hon tyst, så gosade vi tills hon somnade i min famn.. Aw, lilla stumpan. Det kanske bara är jag.. men jag tror min lilla tösabit börjar bli mammig!





Mitt liv, Min kärlek, Min dotter


Skojjigt att bada



Belle tycker mycket om att bada i badkaret. Hon har förstått det roliga i att plaska med händerna i vattnet så att vattnet skvätter ^^ Hon försöker också smaka på vattnet, men det brukar sluta med att hon fått vatten i näsan och gett upp :)

           


Upp i fyrfotaställning

19 april 2010    Hejhej. Som vanligt när jag skriver på bloggen, så ligger mina älsklingar och sover och jag är ensam uppe. Idag har jag varit och träffa min mentor & lärare på skolan. Det gick bara bra. Jag träffade Sofia i skolan på väg till Håkan. Jättejättelängesedan jag träffade henne sist, så det var roligt. Hon hade visst flyttat till Vallås, och det hade jag missat helt. Men hon lovade att höra av sig, så vi kunde träffas.
Sedan ska blev det krångel med körskolan, så det fick jag helt enkelt skippa idag. Men jag övningskörde iallafall till och från skolan, så det är ju alltid något.
Ska träffa Tesse och sola lite senare ikväll. Alltid lika trevligt. Zoran är ledig imorgon ifrån jobbet, så han kunde ta Belle ikväll. Jag tycker det är så mysigt när han är hemma om morgonarna. Att få vakna upp, hela familjen, i sängen. Det finns inget bättre än familjemys! Imorgon ska jag också träffa Hanna. Brukar ju inte boka upp mig när Zoran väl är hemma, men Zoran ville träna så det passade bra att jag kunde kila iväg till stan. Det ska bli mysigt att träffa Hanna lite :)

Imorse när jag hade Belle på golvet, så märkte jag att det nog inte är så långt kvar tills hon börjar krypa, trots allt. Hon låg där på mage och kämpade och knuffade sig bakåt på golvet. Vilket barnen brukar göra innan de lyckas ta sig framåt. Hon kommer nästan upp i fyrfotaställning, alltså när hon stödjer sig på händerna och knäna. Jag får ta av henne byxorna och strumporna, så hon får lite fotfäste. Hon är så duktig så, min lilla hoppetossa. Haha, jag försökte underhålla henne imorse med att hitta på en egen sång till henne. Jag kom på en bra bit på sången, som handlar om att börja krypa ^^ Jag ska nynna lite mer på den, faktiskt. Kanske blir en riktig hit ;]
Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga upp tvätt.
Ps; Jag fick en kommentar på att jag ska lägga upp en video på Belle. Det var en rolig idé. Jag ska bara ta reda på hur man gör det först ^^ Ha det fint, KRAM


Fruktpuré, mumsigt

18 april 2010    Godkväll. Klockan är mycket och övriga familjen sover gott. Efter att ha nattat Belle och Zoran (jag hade lovat honom att klia honom på ryggen -.-) så ringde jag mina Hannor och snackade lite med dem. Nu sitter jag och ödslar lite tid framför datorn, skall strax hoppa in i duschen och därefter gå till sängs. Det har varit en jättemysig dag idag. Belle vaknade runt nio imorse och då gick vi upp. Jag lade Belle på sin filt och så fick hon leka med sin älskade Babapappa. Hon älskar den. Det räcker med att man visar den för henne, så börjar hon fnittra och skratta. Speciellt om man lägger till lite ljudeffekter, haha. Gör lite monsterljud så tjuter hon av skratt. Hon är verkligen en liten solstråle. Där låg hon och lekte glatt med sin Babapappa medan jag gjorde ordning frukost till oss. Belle fick sig ett litet mellanmål bestående av fruktpuré med smak av persika & päron. Första gången hon smakade fruktpuré. Jag trodde hon skulle glufsa i sig alltihop direkt, men det tog sin lilla tid att vänja sig vid smaken faktiskt. Annars är ju barn förtjusta i den söta smaken. Efter att frukosten och disken var avklarad blev jag upphämtad utav Tesse och så åkte vi och solade i stan. Det var tredje gången nu vi solat. Jätteskönt att få lite färg på kroppen. Jag är ju så hemskt blek annars. Direkt efter solningen kom jag hem och så hämtade pappa upp mig för att övningsköra. Jag körde motorväg! Första gången. Det var lite läskigt i början, men sedan var det lugnt. Vi körde både landsväg & motorväg och övade på rondellkörning. Det kändes bra. Imorgon ska jag nämligen skriva in mig på körskola! Spännande. Nu ska det bli av!!
Det blev en tripp ner till Helsingborg också idag. Så det har varit fullt upp för min del idag. Men det har varit jättemysigt. Zoran har gått hemma och gosat med Belle hela dagen medan jag varit iväg och han var så nöjd så. I Helsingborg fikade vi och lekte med barnen. Alltid lika trevligt att vara hemma hos dem, tycker jag. Jag fick recept ifrån Gagi på hennes otroligt goda cheese cake, så den ska jag banne mig göra i veckan. Jag älskar den! Vi snackade lite om bordsdekorering till dopet och om tårtor. Hon ska baka en tårta och lite småbakelser. Hon är verkligen en ängel. Vi åkte hem runt kl. sex på kvällen. Kom hem, lagade middag, Belle fick lite mer frukpuré. Denna gången slank det ner snabbare ^^ Riktigt smaskigt, ju. Sedan beställde vi våra inbjudningskort till dopet på Extrafilm tillsammans. Så nu kommer de väl hem på tisdag, antar jag. Så ska vi bara hitta adresser till alla och sedan skicka iväg dem. Sedan var det läggdags för mina älsklingar, bägge två :) 

Denna veckan är det verkligen plugg som gäller för mig. Jag har legat på latsidan nu alltför länge och jag har saker som måste bli klart innan sommaren, så jag hinner avklara mina kurser. Jag ska träffa min mentor imorgon och ha möte om vad som skall göras och lite sånt där. Sedan ska jag in till stan, skriva in mig på körskola och kolla lite i butiker tänkte jag. Fårse hur mycket Belle orkar med också. Bara hon sover middag ordentligt, så borde det inte vara några problem. Hon är så duktig, min lilla tösabit.
Nej, nu får jag allt hoppa in i duschen. Annars däckar jag väl här. Jag blev jättetrött nu plötsligt. Nattinatti



En klabbig liten tjej :)



Mammas älskling!



Mitt liv, Min kärlek, Min dotter


Bebisuppdatering, ca 6 månader

17 april 2010    Lillan nanar i sin säng, hennes pappa spelar TV-spel och jag sitter vid datorn. Det var längesedan jag skrev en bebisuppdatering om Belle. Det har hänt så mycket på sistone, hela hon känns annorlunda. Hon är mycket mer medveten om sin omgivning. Jag har märkt att hon börjar sakna mig när jag åker iväg. Hon märker inte när jag går, men hon börjar pipa som en liten fågelunge när jag kommer hem. Så fort hon ser eller hör min röst börjar hon pipa och gny. Sedan är hon mer medveten om vem det är som håller henne. Innan kunde hon gå från famn till famn utan att hon hade någon koll på vem det var som höll henne. Nu lyfter hon upp huvudet och verkligen granskar den som håller i henne. Hon är mycket mera nyfiken på folk också. Igårkväll kom min mormor & hennes man Leif ner och tittade på Skavlan. Belle vägrade att vara hos någon utav dem. Hon var trött, så jag antar att hon blir lite mera klängig och mammig då. Men det var första gången hon sade ifrån för att det var 'fel famn'.
Jag har börjat med att föra ett matschema, så jag håller koll på hur mycket Belle äter och vilka tider. Hon äter förtillfället ett mål puré, fortfarande grönsakspuréér. Vi har faktsikt inte gett henne så mycket kött & fisk. Men nu köpte Zoran hem flera burkar med det, så hon får smaka. Utöver ett mål puré som lunch, äter hon en portion gröt på eftermiddagen. Hon äter inte hela måltider, utan det är ju smakportioner fortfarande. Men det är ju någon matsked hon stoppar i sig, så det handlar inte om pyttemängder längre. Nu när hon blir ett halvår räcker ju inte bröstmjölken längre, så då blir det ju att hon äter hela portioner mat.
Hon har slutat tycka om mjölkersättningen också.. Det märkte vi när jag skulle övningsköra och hon ville snutta. Hon tog inte flaskan. Gröt och sådant äter hon ju, men det räckte inte. Det är ju väldigt synd, för man blir väldigt låst om hon inte tar flaskan. Jag ska testa nu någon dag i veckan med flaskan, det kanske handlade om att hon inte fick tillräckligt med matro förra gången. Therese sade samma sak om Nellie. När hon var liten tog hon ersättning, men efter några månader totalvägrade hon. Så Belle kanske är likadan. Menmen, jag har fått mycket frihet och tid att umgås med mina vänner och gått ut & roat mig, så jag kan inte klaga alltför mycket. Vissa mammor har inte den möjligheten alls, så jag har haft tur.

Dopet börjar närma sig. Det blir precis de närmsta som kommer. Det ska bli jättetrevligt. Lokalen, prästen & catering är fixat. Vi ska skicka ut inbjudningskorten nu i veckan och så får vi reda på vilka som kan komma och inte. Sedan kan vi sätta oss med bordsplaceringen. Belles dopklänning är också fixat. Marina, Belles fadder, och hennes mamma sydde en åt henne. Jättefin :)



Min lilla apunge. Såhär sitter hon på min höft dag in och dag ut. Det är jättemysigt. Speciellt när hon somnar såhär i famnen på mig. Underbart! ♥

        


Hjärtat ♥

Det har varit dåligt med bilder på Belle på sistone. Dessa bilderna togs igår.



Hahaha, silken min alltså. Hon pressar ihop läpparna hela tiden nu. Jag vet inte vart ifrån hon fått det. Kanske när man matat henne och hon inte velat ha mer, så pressar hon ihop munnen. Haha, det ser roligt ut iallafall. Speciellt när hon ler med en sammanbiten mun :) Äskling ♥

            

Så stor hon har blivit. Det är inte klokt. Speciellt när hon sitter sådär, hon ser megastor ut. Men hon är ju stor, snart ett halvår gammal. Vart har tiden tagit vägen?



Ååå, vad jag älskar dig. Jag minns så väl när jag blev gravid, hur folk runt omkring mig talade om att jag missar så mycket av mitt liv. Att man ska leva livet innan man skaffar barn..
Men, allvarligt talat, mitt liv kan inte bli bättre. All den kärlek och lycka man känner när man har barn. Obeskrivligt och jag skulle inte byta bort det för någonting i världen.
Jag lever livet, tillsammans med min älskade lilla dotter ♥


Belles första ord "Mamma" och "Pappa"

16 april 2010     Godmorgon. Det är fredag och underbart väder. Belle vaknade runt halv nio och började tjabba och ha sig i sängen. Jag försökte snosa med henne så länge som möjligt, sedan gick vi upp. Nu ligger hon på golvet på sin filt och rullar runt för glatta livet. Jag sitter framför datorn med mitt kaffe. Detta är Zorans första pappaledigafredag, men det blev inget familjemys nu på morgonen. Han skulle nämligen hjälpa sin bror med någonting, så han är inte hemma. Men när han kommer hem ska vi ut och gå en långpromenad, har jag bestämt. Jättemysigt väder.

Ja, jag nog allt förklara min rubrik.. Belle fyller ju ett halvår den 26e, så hon har inte börjat prata än. Men hon kan säga mamma och pappa. För henne är det ord, helt utan betydelse, såklart. Hon är ju för liten. Men det är så roligt, för hon säger verkligen ma ma och pa pa. Det är jätteroligt att höra henne. Hon är så duktig, min lilla stumpan. Istället för ga ga, så blev det ma ma och pa pa :) Hon tycker det är roligt att prata också, för varje gång hon håller på så kommer jag och Zoran rusandes och börjar vi med. Så det har ju blivit en jätterolig grej för henne. Och inte minst för mig & Zoran ^^
Jag ska lägga upp lite bilder på Belle på bloggen, så ni får se hur stor hon blivit. Jag är bara så lat.


Snart dop

13 april 2010      Hejhej. Just nu går Zoran runt här hemma med Belle i famnen och myser. Belle är lite grinig och då är det bara famnen som duger. Vi har varit hemma hos min syssling Moa och hennes mamma Anna idag på lite fika. Jättemysigt. Belle somnade i famnen på mig när vi kom dit, så hon låg och nanade i Moas säng medan vi fikade. Lilla Moa är jättesöt. En livlig och glad liten tjej och sprang omkring med sin kastrull & visp. Det är snack om att jag kanske ska få köpa deras vintrinskåp som de har hemma, så vi åkte vi idag för att ta mått och titta på den. Jag ska kolla nu om den får plats någonstans här hemma.
Igår spenderades dagen i sällskap av Therese och Nellie. Hur mysigt som helst! De kom hit på fika och sedan gick vi till lekplatsen och gungade och åkte rutschkana. Belle åkte rutschkana för första gången. Det var Nellie som ville att Tesse skulle åka ner med Belle :)  Det var jättejättemysigt att leka med flickorna. När Tesse och Nellie hade åkt hem, kom min mamma förbi. Hon frågade vad är det Nellie har börjat säga. Mitt svar blev "Vad har hon inte börjat säga?" Tösabiten babblade på som bara den och kunde jättejättemycket. Blandannat kunde hon räkna!
Iallafall, senare på kvällen efter middagen, så föreslog Tesse om vi skulle åka och sola solarium. Jag blev överlycklig, då det börjar närma sig till Belles dop! Och jag vill helst få lite färg på kroppen tills dess. Imorgon ska vi åka och kolla lokal och så ska vi försöka få tag på någon catering imorgon också. Prästen och kyrkan är fixat. Det gick bra att döpa henne i den katolska kyrkan, trots att jag & Zoran inte är gifta och att jag inte är katolik. Så snart blir det dop. Det ska bli roligt :)

Nu ska vi strax bege oss hem till mamma&pappa. Det blir lite grillning hemma hos dem ikväll och så ska jag försöka komma igång med lite plugg. Det ska bli trevligt. Det förstnämda iallafall, sedan om plugget blir så roligt, tvivlar jag på -,- Aja, nu får jag avsluta. Ha det fint!


Skoj att läsa tidning





Jätteskoj att knyckla ihop tidningen. Den prasslar ju så roligt. Sedan är det ju klart man ska smaka på den också!


Längesen jag uppdaterade

7 april 2010    Jäklar vad längesen det var jag skrev på bloggen nu.! Skäms, Melanie. Jag får börja uppdatera oftare. Det har hänt mycket på Belle-fronten, ju. Nu kommer jag inte på speciellt mycket konkreta saker, men hela hon känns jättemycket större nu. Hon har börjat bli riktigt bebisknubbig nu, jättesött. Hon är vaken mycket mera nu på dagarna. Vi har börjat med barngröten också. Banangröt blev det :) Fortfarande bara smakportioner, men snart så är det dags att ge henne hela portioner. Vi har tagit bort ligginsatsen på barnvagnen och satt dit sittinsatsen. Hon sitter jättebra i den. Mycket roligare för henne, för nu ser hon mycket mer. Det räckte inte längre med kudde under huvudet i liggern, utan hon försökte hela tiden sätta sig upp i den. Belle börjar växa ur sina kläder. Jag får börja köpa nya kläder i stl. 74 till henne snart. Vi ska in till stan imorgon och köpa en kofta och en väst till henne. Hon kommer bli så fin :)

Idag har familjen varit på Försäkringskassan. Min föräldrapenning slutade komma och jag fick inte hem någon ny lapp, så vi gick dit. Zoran skulle också hämta en lapp för han skall börja ta pappaledigt på fredagar nu. Det kommer bli jättemysigt att ha honom hemma varje fredag. Speciellt nu när det börjar bli vår och det går mot varmare tider. Idag så satte jag Belle i sin barnstol ute på altanen. Jag & mormor satt och drack lite kaffe på altanen. Så varmt det börjar bli ute nu. När solen är framme vill säga, annars är det ju riktigt kallt.
Jag var ute en sväng och övningskörde med pappa nyss. Det gick bara bra. Jag har i princip inte kört någonting sedan Belle föddes. Men nu har jag bestämt att övningsköra varje kväll nu med mamma&pappa i någon vecka, sedan skriva in mig på körskola. Dags att ta körkort! Och på tal om att köra bil, så kommer vi få hem en ny bil imorgon. Zoran sålde vår gamla bil för någon vecka sedan och imorgon får han hem sin nya fina bil. Den var jättesnygg. Jag blev förvånad att han köpte en sådan fin, med tanke på att även jag ska köra den, hehe.

Zoran och Alen är ute och promenerar just nu. Belle sover och jag ska göra iordning lite fika nu till killarna när de kommer tillbaka. Kladdkaka & te. Gottgottigottgott :)




Mina älsklingar  ♥


Älskling




Fullt upp under påskhelgen

1 april 2010      Det var längesedan man skrev här! Det har varit fullt upp dessa närmsta veckorna, så jag får skylla på det. Påskhelgen närmar sig.. och vi är fullbokade hela helgen. Idag ska vi upp till mormor på middag, på fredag ska vi hem till min farmor&farfar på påskmiddag. Lördagen kommer spenderas nere i Helsingborg och  på söndag är det fest nere i Ängelholm. Ja, det är fullt upp, minsan. Men det ska bli roligt :)
Jag hinner inte skriva speciellt mycket mer. Jag ska göra mig iordning och sedan ska familjen in till stan för att leta present till Zorans syster, strumpbyxor till Belle och vi ska vi in till Försäkringskassan också. Så jag får nog gå och fixa mig nu. Men lite bilder får vi väl ändå lägga in :) 







Du gör mig lycklig ♥


RSS 2.0