Kärleken består

Jag skiner upp när jag tänker på vår lilla flicka, då jag alltid tänker mig att hon kommer ha dina ögon. Hon kommer bli det viktigaste i våra liv och så länge det är du och jag, älskling, så kommer allt gå bra. Kärleken är svår, men kärleken består. Kärleken mellan oss och kärleken till vår dotter.

Jag älskar dig.
När vi två blir tre, älskling.


Lyckad kväll & Bebisuppdatering, v.30+2

29 Augusti 2009 Hejhej. Precis suttit mig ned och andats ut efter kvällens festligheter. Det blev en riktigt lyckad kväll, vi hade bjudit över Zorans föräldrar och hans syskon med deras respektive samt barnen Emilio & Antonio. Mina föräldrar och lillebror kom också, och även mormor&Leif. Vi åt lax på saltbädd, presspotatis och romsås - alltid lika gott! Sen kom Gagi med två jättegoda tårtor, hon är en pärla :) Förra helgen då jag fyllde år, hann vi inte med att bjuda hem dem och det hade blivit väldigt mycket hemma hos mina föräldrar om båda sidorna av släkten skulle med, så vi skulle ta det i två omgångar. Jag fick mig en kofta ifrån Gina ifrån Gagi och lite 'ekonomiska bidrag' ifrån resten, tackar tackar!
Zoran är iväg just nu. Han smet undan disken, den jäklen, och skulle till Robert och spela lite TVspel >.<

Bebisuppdatering: Jag var hos barnmorskan i torsdags, 27/8. Allt såg bra ut, SFmåttet låg på 30 cm (en ökning sedan förra gången på 3 cm) och min vikt låg på +1,6 kg (en viktuppgång på 4,6 kg totalt) När jag låg på britsen kunde barnmorskan känna att Belle älskling låg med huvudet neråt. Ingen fixering, men hon kunde känna känna huvudet och så visade hon mig med. Man kunde känna hennes lilla huvud, vilket var en jättehäftig känsla! Mina blodvärden hade sjunkit, men ingenting så jag behövde tänka på järntabletter då mitt blodvärde vanligtsvis är ovanligt högt (för att vara kvinna) så nu sjönk jag ner till normalt. Mitt blodtryck såg bra ut, vilket var skönt att höra eftersom det varit väldigt mycket runt omkring mig nu på sistonde. Får höra det varje gång jag stressar upp mig nämligen.. Att stress och bråk kan leda till högt blodtryck, vilket i sin tur kan leda till havandeskapsförgiftning. Det är min kära moder som alltid säger så >.< Men där låg jag bra till, tack & lov. Vi bokade in de restrerande besöken innan min förlossning och det blev allt som allt FYRA YNKA GÅNGER. Sista besöket är nu 30+2inbokad den 30/10 - vilket bara är någon dag innan Belle är beräknad att komma ut (3/11) Herregud, det börjar verkligen närma sig nu. Jag är idag i v. 30+2, alltså 10 veckor kvar. Jag kan räkna dem på fingrarna numera! 
Hur jag känner mig? Ja, jag mår bara bra. Jag har ju mina sammandragningar som kan vara en aning besvärande, men efter att jag fått reda på att allt såg bra ut är det inget orosmoment längre. Ryggen har börjat protestera nu, har jag märkt. Tecken på foglossning har jag känt av, då det har huggt till bak i ryggen. Sen är det tyvärr så att jag redan från början har en otränad rygg och trots att jag inte gått upp speciellt mycket är magen en belastning för kroppen, speciellt för min arma rygg. 
Får komplimanger att jag fortfarande ser bra ut - vilket alltid är lika trevligt att höra, speciellt då man själv känner sig jättehängig och att ingenting ser ut som det skall >.<

Vi ska få vårt kök renoverat inom de närmsta 6 veckorna. Det behövs verkligen och det ska bli roligt med ett lyft i köket. Jag sitter och trånar efter mitt vitrinskåp, men det får vi vänta med. Efter jul ska jag se till att ha sparat ihop pengar till att köpa ett! Nu står köksredskap först på listan. Vår servis är klar nu, förutom kaffekoppar & temuggar. Nu behöver vi nya kastruller & stekpannor, köksbestick (knivar, stekspade m.m.) och ugnsformar.
Det är sjukt hur mycket sådant gör. En ny serivs gör att det blir roligare att bjuda hem folk på mat och nya köksredskap gör fan att det blir roligare att laga mat! Hah, ganska komiskt men det är sant!


09-08-27

Jag kämpar men jag kommer aldrig fram, för kärlek är en gåta, kärleken är svår.
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får..


09-08-25 Godmorgon..

Godmorgon Sverige. Idag gick man upp klockan 03.00 och kunde inte sova. Jag fick sätta på en film och efter att ha glott på i princip hela filmen, somnade jag. Sen ringde klockan 06.00, så det var inte så mycket sömn >.< Tog en dusch, så det piggade upp mig en aning. Nu är jag i princip klar, men bussen går inte förän om en halvtimme.
Under gårdagen fixade jag till mitt schema och studieplan en aning. Jag bytte ut EngC till Litterär gestaltning - en 'skrivarkurs'. På måndagar har jag nu bara en enda lektion. Slutar 09.35. Hur skönt som helst! Dock ska jag få in extra matte någonstans på schemat, så den kanske läggs på den dagen visserligen. Får hålla tummarna att den istället kan fylla upp någon håltimme.
Igår var vi och fixade barnvagn! Det blir en svart ligginsats med ev. ett ljusgrått innetyg och en svart sittdel. Jag tycker det är snyggt med svarta vagnar och man lyfter alltid upp med någon färg på täcket eller så inne i vagnen, så den blir ju inte helt färglös.
Efter vi beställt barnvagn begav vi oss in till stan och träffade Therese&Dannie med Nellie och Ida&Johan med Lucas. Så gick vi och tog en fika och hade trevligt. På vägen hem åkte vi inom mamma&pappa, för vi skulle hälsa på morfar som kommit ned på besök. Därefter åkte jag till mina Hannor och var där under kvällen. Mysmys! Hanna har ett jättegott te, där det är ett visdomsord på varenda tepåse. Jag fick 'recognise that the other person is you'. Tåls att tänka på, ja!
Nej, nu ska jag fixa köket. Ciao

09-08-23 Myndig!

Hejsan! Nu är man myndig dådå ^^ Trots att det inte känns lika stort som man alltid föreställt sig, känns det skönt att fylla 18. När man var yngre såg man alltid framför sig hur man blev vuxen och hur hela ens tillvaro skulle förändras och hit & dit. Men egentligen handlar det bara om en dag, själva födelsedagen, och ingenting förändras egentligen under en dag. Man mognar inte heller och ens föräldrar kommer inte se på en särkilt annorlunda heller ^^ Det är väl vakterna på krogen som behandlar en annorlunda, hehe.
Jag har fått mig en jättefin kamera! Jag vet inte vad den heter eller hur många megapixlar den har, men den har en stor skärm och den är liten & smidig, så den känns perfekt för mig ^^
Kamera, pengar & en pastakastrull (som jag fick av pappa, han har varit här hemma och lagar mat en gång, så han hade koll på att det behövdes en ordentlig kastrull >.<) och ett busskort fick jag på min födelsedag och jag är minst sagt nöjd.
Idag var jag och Zoran och hittade en jättefin matservis! Nu ska det banne mig bli av, jag ska börja köpa mattallrikar och sopptallrikar nu i veckan. Det är ingen komplett servis, men så länge mat- och sopptallrikarna är likadana, så går det bra. Nu fattas bara skålar, uppläggningsfat samt koppar. Sen ska vi beställa barnvagnen imorgon. Det har vi sagt i en vecka nu ungefär, men vi ska faktiskt dit imorgon och beställa den.
Nej, nu ropar Zoran på mig. Han har någon film som vi ska kolla på nu. Skriver imorgon, ciao!

09-08-21 18 imorgon..

Hej igen.. Jag mår betydligt bättre nu efter några timmars välbehövd sömn, men är fortfarande helt matt i kroppen. Huvudvärken sitter fortfarande i, jotack.. Just nu befinner jag mig hemma hos mina föräldrar i sällskap av lillebror. Zoran hade eftermiddagskörning idag, så han är inte hemma förän klockan 8 ikväll. Då kommer han hit, och så blir det tacos (idag igen ^^) här hemma med pappa & lillebror.
Då fyller man 18 imorgon dådå.. Det känns ingenting alls faktiskt. Lite tråkigt, men jag har bara 3de november i huvudet just nu, så allt annat blir så oväsentligt. Men jag är glad att jag hunnit fylla 18 innan lillan kommer.

Imorgon ska vi till Babyproffsen och beställa vår barnvagn. Det blev inte av igår och vi måste skynda på lite, då det kan ta 8 - 10 veckor att få hem Teutoniavagnar.. Aja, nu ska jag göra iordning i köket. Ciao

09-08-21 Sjukling..

Sjukling.. Just en snygg start på skolterminen. Nej, usch. Jag vill egentligen bara gå och lägga mig och sova bort hela dagen, men jag har kopiöst mycket huvudvärk och kan därför inte somna. Jag hade en massa nya lektioner idag som jag nu missar, vilket är så jäkla typiskt. På måndag har jag dock en håla, ifrån 09.35 - 14.00.. så då får jag leta upp de lärarna och fråga vad jag missade.
Första skoldagen igår dådå. Jag hade visserligen bara en lektion, och sen åkte jag och Linan och satte oss med en varsin Vanilla Latte vid Nissan. Mycket att prata om, vi har bara setts en enda gång under sommarlovet. Sen kom Therese förbi och vi gick för att möta Dannie & Zoran. De släppte av Nellie och åkte vidare för att fixa vår bil, som har krånglat. Det blev en liten runda på stan. Jag köpte mig en mascara och hittade en jättefin väska på DNA. Får se om födelelsedagspengarna räcker till den (A) Sen åkte Linan hem och Therese, Nellie och jag satte oss och tog en cola på ett fik och Nellie fick sig en efterlängtad vällingflaska. Sen kom våra pojkar och jag och Zoran sade hejdå till familjen Medved/Obad och begav oss hemåt för att göra tacos. Marina och Lubbe kom förbi på mat. Det var jättetrevligt. Mycket prat om bröllop, vilket är alltid lika roligt :) Sen hängde vi med och tittade på deras nya lägenhet, som var jättefin.

Nej, det var väl allt om igår. Nu måste jag ta mig några Panodil och försöka sova. Ciao

09-08-18 Skolstart imorgon

Jag väntar på att Zoran skall komma hem. Lunchen är klar, det blir spagetti & köttfärsås på menyn ^^ Sen hade jag tänkt hoppa in och ta världens längsta dusch och sen återgå till att göra klart mitt svenskaarbete.. Skolan börjar imorgon dådå, något som jag både ser framemot samtidigt som jag blir helt matt i kroppen av att tänka på det. Jag vill sättas i arbete och få saker att göra om dagarna, men på den nivå som min trötthet ligger på nu.. Det kommer bli kämpigt. Men det är det värt, för ju mer jag får klart nu.. desto mindre har jag när jag kommer tillbaka 2011 och har skola och Belle att tänka på. Nej, nu ska jag gå och ringa Zoran och se hur långt han kommit på väg hem. Skriver senare idag, Ciao


09-08-19 Saknad

Precis suttit och gått igenom all min fakta kring mitt svenskaarbete nu. Det var längesen jag borde gjort klart arbetet nu, men jag får det iallafall klart imorgon. Att vänta intill sista minuten med saker och ting, det är jag bra på.
Det är en flugjävel här hemma och den surrar och surrar, men man får inte tag på den! Ååå, den är inte tyst för en sekund. Hade Tisha varit här hemma hade det varit kalabalik, hon hade varit uppe på borden och jagat den flugan ^^ Jag saknar verkligen henne. Alla dessa saker som nu underlättas av att inte ha henne hemma, de känns bara sorgliga och jag är inte det minsta 'lättad' över att slippa tänka på dem. T.ex, att ha mat framme. Det var innan en omöjlighet då Tisha skulle slukat alltihop så fort man vände ryggen till. Jag tycker inte om att vi nu inte behöver ta undan all mat utan att någon äter upp alltihop. Jag vill allvarligt talat hellre att Tisha vänder upp och ner på hela huset, än att känna saknad av henne. Men jag antar att det är såhär det kommer att kännas nu framöver. Frågan är om jag kommer att vänja mig vid att inte mötas av henne när man kommer hem, eller att inte behöva tänka på saker som att ta undan mat från bordet.. Att man kan knacka eller använda dörrklockan nu utan att vara orolig att Tisha ska flyga upp och skrämma livet ur besökare. Komiskt, för den hunden skulle inte göra en fluga förnär - men ändå kan hon låta som en riktig mördarhund ^^
Nej, nu får jag sluta tänka på henne. Hon har det bättre där hon är nu, det vet jag. Jag bara saknar henne..

Imorgon ska jag och Zoran åka och beställa barnvagnen på Babyproffsen. Det skulle ta mellan 8-10 veckor för Teutonia vagnar, så man får ju lägga på ett kol med att beställa. Nu ska vi bara välja färger och så. Jag tror det blir en svart ligg- och sittinsats med något fint innetyg. Sen ska vi även upp och leta efter skor till mig. Behöver verkligen nya..
Dannie, Therese & Nellie kommer också förhoppningsvis inom imorgon. Det ska bli trevligt :)
Nej, nu måste jag nog gå och lägga mig. Zoran går upp om en och en halv timme, så jag får ju passa på att lägga mig medan han är kvar i sängen - annars blir det väldans tomt.. Godnatt


Kärlek & längtan

Det gick precis uppför mig hur lycklig jag är över detta lilla liv jag har inom mig. Visst, jag går ju runt varje dag och när hon sprattlar till i magen så blir man alltid glad och jag kan ibland finna mig själv med att gå runt med ett leende på läpparna och handen konstant smekandes över magen utan att jag varit medveten om det. Men just nu gick det verkligen upp för mig att trots att jag ännu inte fått hålla henne i mina armar, så gör hon mig mer lycklig än någon annan.
Såg en film där det handlade om abort. Hur det är att gå igenom en abort och alla de känslor som hör till. När jag sitter och själv väntar barn om bara 3 ynka månader, blir jag skrämd av tanken att jag själv faktiskt stod med graviditetstestet i handen och ställde frågan 'vad ska jag ta mig till'? Jag blir skrämd när jag nu sitter här, längtandes efter min lilla flicka och räknar veckorna som är kvar, av att tänka på att abort ens fanns bland mina tankar just då när jag stod och tittade på det lilla plustecknet som visade att jag var med barn. Det är klart att den tanken fanns hos mig just då, men nu när jag står här med facit i hand och med ett barn växandes för varje dag som går i magen på mig, känns det så avlägset och skrämmande att veta att denna situation jag är i nu lika gärna kunnat inte existera överhuvudtaget.

Jag skulle inte vilja ändra vårt beslut för någonting i världen.

09-08-17 Bestämt barnvagn!

Godkväll. Precis kommit ut ur duschen, så här sitter jag i min vackra pyjamas nytvättad och insmord med massa massa lotion ^^ Vad har jag gjort idag? Jag vaknade sent, satte igång en maskin tvätt - hängde upp den, bäddade & gjorde ordning lite här hemma. Degade i soffan hur länge som helst. Lagade mat när Zoran kom hem, det blev potatisgratäng med kyckling och brunsås. Saknade Tisha något fruktansvärt vid matbordet, då det inte fanns någon liten vovve som lade hela nosen i knäet och ville ha en bit. Zoran åkte och handlade och för en gångs skull glömde han ingenting ^^ Han är en sån där som ber mig skriva en inköpslista till honom, som han såklart glömmer varenda gång >.< Sen hämtade pappa mig och vi åkte inom Babyproffsen innan vi hämtade mamma på jobbet. Jag har bestämt mig för en barnvagn, det blir en Teutonia Fun och nu i veckan ska vi in och beställa den. Nu återstår bara att välja färg på den, hehe ^^

Sen blev med middag hemma hos mamma&pappa, vi hade jättemysigt. Vi satt och planerade min födelsedag, jag fyller 18 på lördag. För mig känns det inte alls speciellt, iallafall inte så som man föreställt sig att det skulle kännas att äntligen bli myndig. Att äntligen bli vuxen. Men visst, det ska bli skönt att fylla år. Att vara 17 är ju en sådan där mittemellan ålder, så. Usch, jag känner inte mig som sjutton! (Kanske för att jag är 18 om några dagar, haha) Pappa och Zoran var ute och gjorde en hemlis idag inför min födelsedag. Gulligt ^^
Iallafall, vi planerade hur vi skulle ha gästerna på lördag. Som det känns som nu, finns det ingen chans att vi kan klämma in 20 pers här hemma.. Ska försöka tjata på mamma och se om jag kan ha det hemma hos dem.. där det finns plats för alla! Efter besöket hemma hos mamma&pappa, åkte vi hem och tittade på en film och hade det mysigt.
Mina mammakläder ifrån H&M kom idag. Allting passade, jag köpte två par leggings - ett par svarta och ett som skulle likna jeans. En svart topp samt en jättefin sjal. Blev supernöjd.

Nej, nu ska jag avsluta skrivandet och påbörja mitt svenskaarbete. Ciao



09-08-17 Tisha älskling

Goddagens, gott folk. Jag gick upp för inte allt så längesen och efter en tallrik cornflakes har jag nu börjar vakna till. Köket ser ut som ett bombnedslag och tvättkorgen är överfull, så det måste jag ta tag i strax..
Igår lämnade vi Tisha. Vi lämnade henne till en familj lite utanför Helsingborg och det kändes mycket bättre än vad jag trott det skulle göra. Familjen var jättemysig. Pappan i familjen var en riktigt friluftssnubbe som var ute och gick långa promenader varje dag och han verkade riktigt glad över att nu få sällskap på sina rundor. Mamman var också jättemysig och hon var en riktig djurvän. Sade att hon helst hade velat bo på landet med bara djur, hehe ^^ Familjen hade också en gammal katt på 18 år. Så de undrade om Tisha gillade katter. Ähm, det gör hon ju.. Problemet är att hon tycker om dem lite för mycket. Men den katten var tydligen van vid hundar så den kan nog sätta Tisha på plats :)
Avskedet kändes också jättebra. Jag fick pussa henne hejdå och precis innan vi gick satte vi igång henne med att leka med en boll, så hon flög runt i trädgården med den bollen och märkte knappt att vi gick. Hade hon följt med oss till bilen eller dylikt, hade jag brutit ihop. Det var många gånger man fick hejda tårarna men överlag kändes allting verkligen rätt. Hon kommer få det mycket bättre där, bland människor som kan ge henne den tid hon behöver. Vissa säger ju att den enda en hund behöver är mat och kärlek. Och det fick hon verkligen här hemma, bortskämd som hon var ^^ hon var pappas prinsessa och min älskling, men hon mår bättre när man kan ge henne den motion och lek hon behöver. Tisha förgyllde vår tillvaro till max men nu är den hennes tur att få sin tillvaro förgylld, och det vet jag att hon får med den familjen. Mamma&pappa älskar dig, Tisha ♥
Jag ska skicka lite bilder på Tisha som valp till mamman i familjen och så skulle jag få lite bilder på Tisha också. Sen var det fritt fram att hälsa på, vilket vi jättegärna kommer att göra, men det får ju ta sin tid. Det är inte rätt att förvirra Tisha genom att komma dit för tidigt, utan vi ger det några månader och så får vi komma dit med lilla Belle och hälsa på.



Idag ska jag sitta och plugga samt så vill jag försöka att vi träffar Dannie&Therese och Nellie :) Ska se om de vill komma hit på äppelpaj. Zoran trodde inte han skulle orka att ta en fika i stan som var tanken först, men hoppas de kan komma hit. Allt för mig nu, skriver senare. Ciao

Bebisuppdatering, v. 26+5

15 Augusti 2009  Bebisuppdatering: Först och främst vill jag meddela att vi nu har ett namn åt flickan vår. Hon kommer få heta Belle. Jag älskar det namnet samt så är Belle franskt och det betyder 'vacker', så kan inte tänka mig ett bättre namn till vår flicka ♥

Senaste besöket hos barnmorskan(v. 26+5)  visade ett SFmått på 27 cm, en ökning på 4 cm sen senaste besöket och jag har fortfarande +3kg i vikt.
Idag är jag i vecka 28+2. Allting känns bra med lillflickan och jag mår relativt bra. Jag har dock besvär med sammandragningar; Under semestern fick jag riktigt ont en morgon och jag hade sammandragningar från och tillbaka i kanske två timmar samt värk som kändes som mensvärk. Blev riktigt rädd, men efter någon timme försvann det. Men efter det har jag inte riktigt kunnat röra på mig som vanligt. Jag kan inte böja mig ned utan att magen trycks ihop eller gå i normal takt längre. På kvällen när jag ska gå och lägga mig brukar jag få väldans med sammandragningar, inte smärtsamma, men håller de på tillräckligt mycket kan de vara riktigt obehagliga. I v. 27 började jag få ont i ryggen också, i samband med sammandragningarna. Inte alls mysigt, det gör riktigt ont i ryggen när det väl sätter igång. Men jag var och gjorde en undersökning som visade att livmoderhalstappen inte var påverkad, vilket betyder att det inte är någon risk att sammandragningarna skulle betyda att Belle skulle komma förtidigt eller så. Sålänge allt är bra med henne så klarar jag mig prima. Belle är fortfarande lika livlig och man kan riktigt se hur hon rör sig i magen - har dock inte fått med någonting på video än, men det hoppas jag att jag får snart.
Det är galet hur mycket man längtar efter det beräknade datumet, jag menar jag går och tänker på den 3de november konstant! Jag är fortfarande inte nervös inför förlossningen, iallfall inte i jämförelse med Zoran som är värsta nervvraket ^^ Det är någonting som skall genomföras och väl vid mållinjen får man det finaste i världen, så jag ser bara framemot allting.

Såhär ser jag ut nu, en riktig liten kula har jag fått. Inga bristningar än så länge,
men det har verkligen börjat spänna över navelpiercingshålet.

Inväntar mina beställda mammakläder ifrån H&M nu, hoppas de hinner komma innan skolan börjar.

09-08-15 Wildwest

Halihallå. Igår var vi ute på Wild West Steak House med Therese&Dannie och Ida&Johan. Även om jag&Zoran inte stannade så länge (Zoran stackarn skulle upp och jobba klockan 3, så..) så var det jättetrevligt att komma ut lite och umgås med trevligt sällskap :)  Dannie och Johan var i full gång med att supa Tesse och Ida under bordet ^^ de beställde in Tequila shots till dem och hade sig, haha ;]
Det lutar nu åt att vi kommer lämna Tisha imorgon i Helsingborg. Det känns verkligen ledsamt men samtidigt lika nödvändigt. Vi kommer ha större problem att skiljas från henne än vad hon kommer ha skiljas från oss. Vi ska också vara glada att hon fortfarande är valp, så hon kommer in i den nya familjen lättare. Jag pratade med Therese om det, de lämnade sin Pimpim igår till hennes syster. Jag ska faktiskt vara glad att vi lämnar Tisha nu innan lillflickan kommer, för Therese har ju sett sin familj nu som en familj på 4 medlemmar, och nu försvinner en. Jag kommer aldrig få uppleva min dotter och Tisha ihop, alltså tomheten efter Tisha kommer fyllas upp med bebben. Nej, det är verkligen svårt att lämna Tisha. Man fäster sig så starkt och det kommer lämna tomrum. Nej, det kommer bli bäst såhär i längden. Men man kan väl knappast klandra en för att må dåligt över detta nu.?  

Bebisuppdatering samt bilder kommer inom kort!
 

Kroatien 09



09-08-11 Det kommer inte fungera

Ni får ursäkta min frånvaro här på bloggen samt de försenade semesterbilderna från Kroatien.. Det har nämligen blivit ett faktum nu att jag och Zoran inte kommer kunna klara av att ta hand om vår Tisha längre. Så den här veckan har varit helt kaos för mig. Men jag vet att det kommer bli svårt, det kommer vara jättemycket för mig i skolan, samt så hade vår situation underlättats i november när lillflickan kommer om vi inte hade Tisha att ta hand om. Trots att jag vet att det kommer bli svårt med Tisha, så har jag så svårt att inse att hon faktiskt ska försvinna bort från oss. Hon har varit en så stor del av mitt liv nu sedan vi skaffade henne. Det är alltid ett nederlag när man får lämna bort ett husdjur, så det är väl inte konstigt att jag känner såhär. Det smärtar så otroligt mycket. Jag älskar verkligen den hunden, min klumpiga flicka som inte vuxit in i sina tassar ännu.. Nej, usch - jag börjar lipa så fort jag tänker på detta. Just nu är hon sjuk iallafall, vi tror hon fått rävskabb och nu behandlas hon för det, med medicin och... en tratt. Hon ser så olycklig ut i den där tratten, stackarn. Imorgon ska vi till veterinären igen för att ge henne någon kortisonspruta, det skulle lindra kliandet så hon var lite ro ifrån det.

Nej, nu ska jag bädda rent och fixa lite här hemma. När Zoran kommer hem ska jag upp till skolan för att träffa min käre mentor Håkan och diskutera ett arbete som jag har kvar nu innan skolan börjar. Ciao

Hemma igen från Kroatien

Hemma igen! Vi har haft 2 underbara veckor i Kroatien med jättefint väder. Jag hinner inte skriva mer om resan, kan bara konstatera att vi är supernöjda med vår semester! Skriver snart.. Ciao

RSS 2.0