Upp i fyrfotaställning

19 april 2010    Hejhej. Som vanligt när jag skriver på bloggen, så ligger mina älsklingar och sover och jag är ensam uppe. Idag har jag varit och träffa min mentor & lärare på skolan. Det gick bara bra. Jag träffade Sofia i skolan på väg till Håkan. Jättejättelängesedan jag träffade henne sist, så det var roligt. Hon hade visst flyttat till Vallås, och det hade jag missat helt. Men hon lovade att höra av sig, så vi kunde träffas.
Sedan ska blev det krångel med körskolan, så det fick jag helt enkelt skippa idag. Men jag övningskörde iallafall till och från skolan, så det är ju alltid något.
Ska träffa Tesse och sola lite senare ikväll. Alltid lika trevligt. Zoran är ledig imorgon ifrån jobbet, så han kunde ta Belle ikväll. Jag tycker det är så mysigt när han är hemma om morgonarna. Att få vakna upp, hela familjen, i sängen. Det finns inget bättre än familjemys! Imorgon ska jag också träffa Hanna. Brukar ju inte boka upp mig när Zoran väl är hemma, men Zoran ville träna så det passade bra att jag kunde kila iväg till stan. Det ska bli mysigt att träffa Hanna lite :)

Imorse när jag hade Belle på golvet, så märkte jag att det nog inte är så långt kvar tills hon börjar krypa, trots allt. Hon låg där på mage och kämpade och knuffade sig bakåt på golvet. Vilket barnen brukar göra innan de lyckas ta sig framåt. Hon kommer nästan upp i fyrfotaställning, alltså när hon stödjer sig på händerna och knäna. Jag får ta av henne byxorna och strumporna, så hon får lite fotfäste. Hon är så duktig så, min lilla hoppetossa. Haha, jag försökte underhålla henne imorse med att hitta på en egen sång till henne. Jag kom på en bra bit på sången, som handlar om att börja krypa ^^ Jag ska nynna lite mer på den, faktiskt. Kanske blir en riktig hit ;]
Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga upp tvätt.
Ps; Jag fick en kommentar på att jag ska lägga upp en video på Belle. Det var en rolig idé. Jag ska bara ta reda på hur man gör det först ^^ Ha det fint, KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0