Nytt på bebisfronten

18 Februari 2010    Vad är nytt på bebisfronten.? Ja, Belle växer. Jag fick rensa ut bland hennes kläder häromdagen och en hel ICA-kasse fylldes med för små kläder. Hon har nu storlek 62 på barnkläder! Tänk att storlek 50 var för stort för henne när hon föddes, och nu är hon i storlek 62.. Det går så fort! Vi har också fått byta till snäppet större blöjor till henne. Nu är det storlek 3, från 6-8 kilo som gäller.

Vi har också börjat med att ha en kudde under Belle i barnvagnen. Jättepoppis, tydligen. Nu ser hon allt som försiggår runt omkring henne. Det är med stora ögon som hon tittar på allt när vi går våra barnvagnsrundor. Förut stirrade hon ju bara rakt upp i sufletten, det kan ju inte varit så roligt. Förr somnade hon nästan direkt vi kommit utanför ytterdörren med henne i barnvagnen, men nu är hon vaken under nästan hela rundan. Är det en nattarunda, så gör det ingenting. För somnar hon inte i barnvagnen så somnar hon direkt när vi kommer in.

Tittut är också en favorit. Hon skrattar jättemycket när man leker det med henne. Hon tittar efter en så fort man gömt sig och blir överlycklig när man hoppar fram igen. Vi gömmer oss & säger "Var är Belle?".. så letar hon efter en, då hon hör rösten.. Sen hoppar man fram "Tittut!" och när hon ser en spricker ett leende upp och hon skrattar. Helt underbart att kunna leka med henne nu.
I love it!  

Igår vände hon sig ifrån rygg till mage när hon låg under sitt Babygym. Duktig tösabit! Ifrån mage till rygg har hon kunnat länge, men det är svårare att vända sig ifrån rygg till mage. Men det lyckades hon med igår.





Jätteskojj att leka med pappa!


Kommentarer
Postat av: Mormor Marie

Å vilken go bild! Nu ser hon inte rödhårig ut!

2010-02-18 @ 16:09:30
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Tack för tipset :P joo försöker att inte tänka på det men alla säger ju bara massa negativa saker hör aldrig ngt positivt :P jaa vi ska kolla imorgon :P hehe skitspännande =)

2010-02-18 @ 22:54:47
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: ♥ L A I L A ♥

så söt bebis btw =)

2010-02-18 @ 23:01:42
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: KATE

ååhh vilken sötnos!:)

2010-02-19 @ 19:48:59
URL: http://sametaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0