En kramgo liten bebis

20 juni 2010      Hej allesammans. Hanna har precis åkt hem och jag tänkte passa på att skriva av mig lite. Belle och Zoran ligger och nanar i stora sängen. Belle ligger säkert och kramar om sin pappa. Hon har ju börjat med det, lilla gullungen - att ligga och kramas. Hon ligger på sidan, vänt mot en, och lägger över både armen och benet på en. Jättejättemysigt! Åå, nu längtar jag på att lägga mig. Hon är för söt, min lilla älskling.

På midsommarafton ska Zoran och jag fira vår 3 årsdag. Vi har lite planer på att åka någonstans och picknicka, hela familjen. Kanske Grötvik eller klipporna.. fårse vad vi åker. Mysigt kommer det bli iallafall. Och eventuellt senare på kvällen ta en runda på stan. Kanske sätta oss på någon uteservering eller fik. Åå, det ska bli mysigt. Älsklingen hade ju planerat att han ville att vi skulle åka till ett hotell i Varberg på fredag. Med lite spa och massage och övernatta en natt. Men vi bestämde oss för att ta det till min födelsedag istället. Jag fyller år i augusti, så det är inte så långt dit. Blev så glad att han ville göra något sådant. 

Denna vecka som kommer nu är den sista veckan nu innan semestern som vi bor hemma. Vi har hyrt ut lägenheten i fem veckor i sommar. Så under den tider kommer vi bo först hos mina föräldrar, fram tills vi åker till Kroatien och ca en vecka efter vi kommit hem också. Sedan får vi komma och bo hemma ^^ Bra att vi lyckades få lägenheten uthyrd, så man kan tjäna lite pengar. Får se hur mamma och pappa kommer orka med oss så länge -.-  Denna vecka är det mycket övningskörning som gäller. Imorgon måste jag köra lite med pappa. Bland annat åka ut på motorvägen igen. Jag har en dubbellektion på tisdag samt en enkellektion på onsdag med körskolan. Så efter de lektionerna ska jag ha halkan bokad, riskettan bokad samt uppskrivning och uppkörning! Fårse om jag hinner ta körkortet innan semestern. Hoppas, hoppas! Nu måste jag göra iordning mackor åt Zoran samt göra iordning köket. Det ser ut som ett bombnedslag just nu..



Belle tycker inte om att ha mössa på sig längre. Det tar ca två sekunder, sedan är den av igen.



Kämpar, kämpar!



Lilla skitungen ♥ Mamma älskar dig


Kommentarer
Postat av: caroline

nej självklart inte, ja vi kan ju kanske ta det i veckan, eller så fort det passar för dig och Zoran :) Hade varit jätte kul! Ja, davide han sa det idag att när ni åker tillbaka så skulle vi åka med er över :) över dagen tror jag de var. Kram

2010-06-21 @ 00:18:36
URL: http://carolineeeklund.blogg.se/
Postat av: caroline

Ja självklart! :) Har själv aldrig varit utomlands, så ska bli rätt så kul att åka iväg! Men rädd för att flyga ensam! Så vi får se hur det går! :P

Bara hör av dig någon dag innan ni känner att ni vill grilla å så :) Kram

2010-06-22 @ 00:14:09
URL: http://carolineeeklund.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Nellie

hej gumman :) Allt är bra :) Nellie blev värre och fick i båda ögonen igen.., därför vi inte hörde av oss.. Lite dumt kanske men vi tänkte inte på det :S Men nu är hon iallafall bättre igen.. Så snart kan vi väll träffas ?? Idag är det ju perfekt väder ;) Kan höra av mig sen när jag hämtat bilen på DAnnies jobb:) Puss!!

2010-06-22 @ 08:33:21
URL: http://nelliebellibus.blogg.se/
Postat av: caroline

Vi får ta och ses i veckan kanske, åker ju nästa tisdag! :) Hoppas ni haft en bra midsommar! Kram

2010-06-27 @ 20:50:06
URL: http://carolineeeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0