Sitta i barnstol

1 mars 2010  Nu har varit och köpt en barnstol till Belle. Hon är såpass stor att vi kan börja med att lära henne sitta själv i en stol. Vi har provat några gånger nu och det fungerar jättebra. Hon sitter ju som en liten hösäck, men vi köpte någon slags stolsdyna som går runt om på sidorna, som hjälper till och gör så hon sitter "fast" mer. Sedan trycker vi ned en filt framför henne så hon inte dunkar i med huvudet i stolen. Belle är jätteduktig och sitter fint i den. Roligt nu när hon kan vara med vid matbordet, så hon slipper ligga under gymet medan vi äter.



Vi var på IKEA och köpte barnstolen. Inhandlade även haklappar, som ni ser på bilden, för klabbigt blir det när man äter barnmat!



Belle blir matad av pappa. Potatis & majs stod på menyn :)



Det går lättare och lättare att ge henne barnmat. De första gångerna var det ju pest & pina för henne, hon var inte alls lycklig. Men nu äter hon det iallafall. Det är ju svårt att äta denna maten jämfört med bröstmjölken. Det är ju en helt annan teknik att få i sig maten då. Att suga i sig maten och att 'smaska' i sig den, det är stor skillnad. Ungefär hälften av maten på skeden spottas ut igen, men det går framåt.
Duktiga tjejen!


Kommentarer
Postat av: Pauline

Vi ska också försöka få tag i en matstol!

Är ute efter en tripp trappstol,

eftersom den går att ha upp till ett par år.

Men blev förvånad när inte ens Ikea har den...

2010-03-02 @ 08:00:19
URL: http://kaerleksbarnet.blogg.se/
Postat av: Mormor Marie

Tänk att hon kan sitta med er vi matbordet nu.

2010-03-02 @ 11:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0