Vink-, dans- och klapputbildad liten tösabit!!

6 september 2010        Herregud, nu är min lilla flicka vink-, dans- och klapputbildad!! Kan ni förstå detta? Haha, hon är så duktig så. Hon kan alltså nu vinka, dansa och klappa händerna. Det är helt underbart att se! Hon dansar så fort hon hör musik. Det räcker med bakgrundsmusiken till olika reklamer på TV, så börjar hon gunga och studsa upp och ner. Och att dansa tillsammans med någon - SUPERSKOJJIGT.
Att kunna vinka, det har hon kunnat nu någon månad. Ser jätteroligt ut. Hon sträcker fram handen och 'greppar' med handen som en vinkning. Jättegulligt. Och nu.. nu kan hon tillochmed klappa händerna. Jag satt jättemycket med henne för några veckor sedan och uppmuntrade till att klappa händerna. Men då ville hon inte riktigt och så nu, för någon dag sedan, så satt hon i vagnen och plötsligt så klappade hon i händerna. Jättesött. Och nu så fort man börjar sjunga 'Klappa händerna när du är riktigt glad, klapp, klapp' så skiner hon upp och klappar sina små händer. Det kan bli lite tokigt, då händerna ibland inte ens träffar varandra, utan hon vevar med händerna i luften ^^ Men det är så gulligt, så gulligt :)

Och nu börjar Belles tredje tand komma fram. Denna gång där uppe. Skitungen bits redan hårt med sina två små tänder där nere, så nu får man akta sig ^^



På Lorenas dop i helgen. Belle i sin nya tunika. Syns inte så bra här på bilden, men den var jättejättesöt. Här hade musiken precis börjat spela för fullt och Belle ville dansa :)



Pappa & dotter ♥
Här ser ni tydligt Belles två små tänder :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0