Upptagen torsdag

Godmorgon! Idag fick lilla familjen sovmorgon ändå tills kl. 10.30! Det var sköönt att få sova ut ordentligt. Nu har vi precis ätit frukost, en riktig mysfrukost. Belle åt ordentligt med gröt samt lite äggröra. Det var hon själv som ville ha gröt. Hon såg det i kylskåpet och tjatade sig till att få sin "göööt" :) Det är risgrynsgröt med en klick grädde samt lite jordgubbssylt, supergott. Lite ris a la malta-stuk på det hela :)

Vi har lite ärenden att utföra idag. Vi skall strax in till stan, jag ska till Arbetsförmedlingen och skriva in mig. Därefter skall vi till BVC och hämta ett plåster och en bedövningssalva som Belle skall ha. Hon skall ta blodprov för glutenintolerans kl. 15.00, men måste få på sig salvan och plåstret en timme innan för att det skall verka. Zoran skall också in till Arbetsförmedlingen idag. Måste även inhandla en overall till lillan, hämta vårt album ifrån Studio Strandh. Vi har en massa att göra idag.

Skriver när vi kommit hem! KRAM


Kommentarer
Postat av: tesse

Hittar inte din nya blogg adress!! :(

2011-11-02 @ 08:41:23
URL: http://nelliebellibus.blogg.se/
Postat av: caroline

Kul å se att du börjar blogga lite smått igen :) Har inte kollat din blogg på evigheter! :) Hoppas allt är bra med er. Kram Carro

2011-11-05 @ 09:53:59
URL: http://carolineklund.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0